Základy přípravy pokrmů, teplé a studené kuchyně a pokrmů rychlého občerstvení
Obory
- Administrativa
- Autoškoly
- Bezpečnost práce, ochrana majetku a osob
- Cestovní ruch
- Chemie
- Cizí jazyky
- Doprava a logistika
- Elektrotechnika, energetika
- Finance, účetnictví
- Gastronomie, potravinářství
- Informační technologie
- Jiné
- Management, řízení lidských zdrojů
- Obchod, marketing, reklama
- Právo a veřejná správa
- Psychologie
- Reality
- Sklářství, keramika
- Služby v oblasti péče o tělo
- Sociální péče, zdravotnictví
- Sport
- Stavebnictví, geodézie
- Strojírenství, obsluha strojů a zařízení
- Umění, umělecká řemesla
- Výchova a vzdělávání
- Zemědělství, lesnictví, ochrana životního prostředí
Výpomoc při přípravě pokrmů
Kurz vedoucí k získání znalostí pro získání profesní kvalifikace Výpomoc při přípravě pokrmů
Specifikace
Typ kurzu | kurzy pro širokou veřejnost |
---|---|
Obory | Gastronomie, potravinářství, Kuchařské práce |
Termíny | - |
Počet hodin teorie | 15 |
Počet hodin praxe | 45 |
Počet hodin zkoušek | - |
Cena | od 4500,- |
Vstupní požadavky | - |
Doklad o absolvování | osvědčení o absolvování |
Výukové materiály | - |
Poskytovatel / adresa konání
Integrovaná střední škola ChebNabízíme kurzy dalšího vzdělávání a zkoušky profesních kvalifikací
Adresa
Obrněné brigády 6, Cheb
Cheb
35011
Více o poskytovateli | Další nabídky poskytovatele